Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Фирма “ПАЛКОМ” ООД е основана през 1996 г. в  гр. Велико Търново и повече от 20 години се реализира успешно на регионалния пазар, като има  обекти в цялата страна. Зад  името ни стои дългогодишен опит и екип с  богата практика. Предлагаме монтаж, технически съвети и специализиран сервиз  на висококачествени продукти. Работим с водещи български и европейски производители.

Стратегията ни за развитие е насочена както към установяване на партньорства с архитектурни бюра, строителни компании и специализирани фирми, така и към работа с частни клиенти. Стремежът ни е да продължаваме да се развиваме и да работим за постигане и поддържане на висок стандарт и удобство за нашите клиенти, като помагаме за реализирането на дизайнерските решения както за дома, офиса и гаража, така и за индустриални  помещения.

Удоволствие е да работим с Вас!

Следвайте ни във FACEBOOK

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са най-високия клас врати, широко приложими както за дома, така и в индустрията. Те са модерно, естетично, удобно и дългосрочно решение за затваряне на гаражи, халета и производствени сгради. Предоставят комфорт, надежност и сигурност чрез оптимална термо и шумоизолация, постигната чрез „сандвич-панели”. 

Текстилът в интериора е и най-лесния начин, с който можем да променим цялата атмосфера в дома ни.