Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Фирма “ПАЛКОМ” ООД е основана през 1996 г. в  гр. Велико Търново и повече от 20 години се реализира успешно на регионалния пазар, като има  обекти в цялата страна. Зад  името ни стои дългогодишен опит и екип с  богата практика. Предлагаме монтаж, технически съвети и специализиран сервиз  на висококачествени продукти. Работим с водещи български и европейски производители.

Стратегията ни за развитие е насочена както към установяване на партньорства с архитектурни бюра, строителни компании и специализирани фирми, така и към работа с частни клиенти. Стремежът ни е да продължаваме да се развиваме и да работим за постигане и поддържане на висок стандарт и удобство за нашите клиенти, като помагаме за реализирането на дизайнерските решения както за дома, офиса и гаража, така и за индустриални  помещения.

Удоволствие е да работим с Вас!

Следвайте ни във FACEBOOK

БАРИЕРИ

Бариерата е съоръжение предназначено за интензивна употреба, предимно за външни условия. Използва се за ограничаване на достъпа на автомобили и нежелано паркиране пред търговски, офисни  и жилищни сгради.

Фирма „ПАЛКОМ”ООД  предлага бариери на водещи европейски производители, от среден до висок клас, с различна дължина на рамото, от 3000 до 6000 мм.

Текстилът в интериора е и най-лесния начин, с който можем да променим цялата атмосфера в дома ни.