Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Хармония и двойна Хармония

Щори "Хармония" съчетават ефекта и функционалността на вертикалната щора с елегантността на ефирната завеса. Вертикалните ивици са от плътна материя и се редуват с ефирни. Движат се на релса за вертикални щори. Авангардно решение за всякакъв тип интериори, където модерното и класиката са в хармония и се допълват. Изработени са от артистатични материи, които не задържат прах и не се нуждаят от почистване.

Двойната Хармония е разновидност на Хармонията. При Хармонията ефирната част е само отпред, а при двойната се редуват отпред и отзад.

Вертикална щора

Следвайте ни във FACEBOOK

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са най-високия клас врати, широко приложими както за дома, така и в индустрията. Те са модерно, естетично, удобно и дългосрочно решение за затваряне на гаражи, халета и производствени сгради. Предоставят комфорт, надежност и сигурност чрез оптимална термо и шумоизолация, постигната чрез „сандвич-панели”.