Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Хармония и двойна Хармония

Щори "Хармония" съчетават ефекта и функционалността на вертикалната щора с елегантността на ефирната завеса. Вертикалните ивици са от плътна материя и се редуват с ефирни. Движат се на релса за вертикални щори. Авангардно решение за всякакъв тип интериори, където модерното и класиката са в хармония и се допълват. Изработени са от артистатични материи, които не задържат прах и не се нуждаят от почистване.

Двойната Хармония е разновидност на Хармонията. При Хармонията ефирната част е само отпред, а при двойната се редуват отпред и отзад.

Вертикална щора

Следвайте ни във FACEBOOK

Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската стая или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада? Нашите слънцезащитни изделия са правилният избор! Разнообразието от щори, сенници и текстили за завеси може да  осигури хармонично съчетание на всички части от фасадата на Вашия дом, екстериора или интериора.