Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Хармония и двойна Хармония

Щори "Хармония" съчетават ефекта и функционалността на вертикалната щора с елегантността на ефирната завеса. Вертикалните ивици са от плътна материя и се редуват с ефирни. Движат се на релса за вертикални щори. Авангардно решение за всякакъв тип интериори, където модерното и класиката са в хармония и се допълват. Изработени са от артистатични материи, които не задържат прах и не се нуждаят от почистване.

Двойната Хармония е разновидност на Хармонията. При Хармонията ефирната част е само отпред, а при двойната се редуват отпред и отзад.

Вертикална щора

Следвайте ни във FACEBOOK

БАРИЕРИ

Бариерата е съоръжение предназначено за интензивна употреба, предимно за външни условия. Използва се за ограничаване на достъпа на автомобили и нежелано паркиране пред търговски, офисни  и жилищни сгради.

Фирма „ПАЛКОМ”ООД  предлага бариери на водещи европейски производители, от среден до висок клас, с различна дължина на рамото, от 3000 до 6000 мм.