Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Външни ламелни щори

Иновативна система за външно засенчване използвана предимно при административни, търговски и производствени сгради, но все по-често и в частни домове.

Външни ламелни щори

В духа на новото време и тенденции за енергийната ефективност, този продукт измества вътрешното засенчване. Външните ламелни щори дават възможност за регулиране степента на осветеност, без да се затъмнява напълно помещението, имат термоизолационни характеристики, като елиминират парниковия ефект и намаляват температурата в помещенията от 5-15 градуса.

Външни ламелни щори

Задвижване - осъществява се ръчно със шнур, манивела или с електромотор SOMFY - жичен, радио или smart ел. мотор, възможност за добавяне на датчик - за вятър, комбиниран за слънце и вятър.

Видове ламели - предлагат се в различна ширина и форма на огъване:

50 мм, C 80мм, Z 90мм

Цветове: RAL 9010, 1013, 7035, 9006, 9007, 3004, 6005,5014,8014,7016, 7038, VSR240, VSR780, DB703

Външни ламелни щори

Външни ламелни щори в различни цветове

Външни ламелни щори

Следвайте ни във FACEBOOK

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са най-високия клас врати, широко приложими както за дома, така и в индустрията. Те са модерно, естетично, удобно и дългосрочно решение за затваряне на гаражи, халета и производствени сгради. Предоставят комфорт, надежност и сигурност чрез оптимална термо и шумоизолация, постигната чрез „сандвич-панели”.