Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Галерия продукти

 • Галерия гаражни врати

  Галерия гаражни врати

  Секционните врати са най-високия клас врати, широко приложими както за дома, така и в индустрията. Те са модерно, естетично, удобно и дългосрочно решение за затваряне на гаражи, халета и производствени сгради.
  Read More
 • Галерия щори

  Галерия щори

  Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската стая или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада? Нашите слънцезащитни изделия са правилният избор!
  Read More
 • Галерия - сенници

  Галерия - сенници

  Сенниците са слънцезащитни изделия подходящи за къщи, зимни градини, мансардни етажи с тераси, големи открити площи, заведения и магазини. Предлагат изключителна сигурност и надеждност на носещата конструкция.
  Read More
 • Галерия - интериорен текстил

  Галерия - интериорен текстил

  Чрез тъканите и текстила влагаме много от собственото си усещане за вкус и стил,като създаваме желаната атмосфера, добавяме настроение и характер на пространството. Създаваме хармонична среда, в която да се чувстваме добре.
  Read More

ФИРМА “ПАЛКОМ” ООД ПРЕДЛАГА БОГАТА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ: ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ, ВЪТРЕШНИ ИНТЕРИОРНИ ЩОРИ, СЕННИЦИ, ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ, ГАРАЖНИ И ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ, ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ ВРАТИ, ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ, БАРИЕРИ, СИЛИКОНОВИ ЗАВЕСИ, ВЕТРОУПОРНИ ПАНА И ДР.