Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ

Чрез тъканите и текстила влагаме много от собственото си усещане за вкус и стил,като създаваме желаната атмосфера, добавяме настроение и характер на пространството. Създаваме хармонична среда, в която да се чувстваме добре.


Текстилът в интериора е и най-лесния начин, с който можем да променим цялата атмосфера в дома ни. Не е необходимо да сменяме мебелите. Достатъчно е да претапицираме дивана и столовете, изберем подходящи завеси, било то с флорални мотиви, геометрични фигури или едноцветни, няколко декоративни възглавнички и красива покривка за хранене, и буквално ще преобразим дома си.

ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ

Разбира се, естествените материи като коприна, лен и кашмир галят сетивата и са символ на изискан вкус и стил, но те са по-трудни за поддръжка и естествено са в по-високия ценови диапазон. Благодарение на съвременните технологии в производството, се появиха много синтетични материали, които успешно имитират естествените тъкани, както на допир, така и на външен вид. Поддържането на този вид текстил е лесно, а устойчивостта на използваните материали гарантира дългия им живот и практичност в употребата.

  • Заповядайте в нашата мострена зала, където ще можете да разгледате колекциите от текстили, които предлагаме!
  • Ще ви консултираме и помогнем да намерите подходящите цветови комбинации и материи!
  • Предлагаме възможност наш консултат да дойде в дома Ви с мостри.

    *Работим с водещи производители на текстили - FROCCA, COMERSAN, DIZZ, ТАC,TURQOISE, DUCK.

 

ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ

  • Декоративни корнизи - предлагаме няколко вида декоративни корнизи с диаметър Ф16, Ф19, Ф25 в два цвята – хром мат и месинг антик и богато разнообразие от накрайници.
  • Алуминиеви релси - единични, двойни, тройни. При нестандартни ситуации предлагаме възможност за вертикално и хоризонтално огъване на релси.

Следвайте ни във FACEBOOK

Текстилът в интериора е и най-лесния начин, с който можем да променим цялата атмосфера в дома ни.