Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Фирма “ПАЛКОМ” ООД е основана през 1996 г. в  гр.Велико Търново и повече от 20 години се реализира успешно на регионалния пазар, като има обекти в цялата страна. Зад името ни стои дългогодишен опит и екип с богата практика. Предлагаме монтаж, технически съвети и специализиран сервиз на висококачествени продукти. Работим с водещи български и европейски производители.

Стратегията ни за развитие е насочена както към установяване на партньорства с архитектурни бюра, строителни компании и специализирани фирми, така и към работа с частни клиенти. Стремежът ни е да продължаваме да се развиваме и да работим за постигане и поддържане на висок стандарт и удобство за нашите клиенти, като помагаме за реализирането на дизайнерските решения както за дома, офиса и гаража, така и за индустриални помещения.

Удоволствие е да работим с Вас!

Следвайте ни във FACEBOOK

Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската стая или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада? Нашите слънцезащитни изделия са правилният избор! Разнообразието от щори, сенници и текстили за завеси може да  осигури хармонично съчетание на всички части от фасадата на Вашия дом, екстериора или интериора.