Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

РОЛЕТНИ ВРАТИ

РОЛЕТНИ ВРАТИ

Обща информация:
Ролетните врати се използват за затваряне на гаражи, индустриални халета, входове, за преграждане на помещения и др. Макар и създадени основно като охранителни врати за магазини и офиси, в България ролетните врати се използват като гаражни, поради сравнително ниската си цена. Също така, имат много по-малко ограничения при монтажа, тъй като цялата врата се навива в кутия, разположена в горната част. Няма ограничения свързани с размерите на трегера и на страничните колони отвътре, както и с дълбочината на гаража.

РОЛЕТНИ ВРАТИ

Ролетните врати са няколко вида:

  • Стоманени ролетни врати без изолация.
  • Охранителни ролетки - плетени, перфорирани, „москито”.
  • Термоизолaционни ролетни врати.

 

Плътна ролетка

 

Автоматика:
Ролетните врати се задвижват с мотори, които могат да бъдат задействани чрез дистанционно управление, прекъсвач с ключ, стенен бутон или мобилен телефон. Комплектът на автоматиката  задължително включва жило за аварийно отваряне, в случай на дефектиране на мотора или  липса на захранване. При активиране на жилото  вратата преминава в ръчен режим и може да се вдига и спуска на ръка. Когато няма друг вход към помещението, жилото се заключва в допълнително монтирана отвън до вратата бронирана кутия. Тя се заключва и само собственикът има достъп до жилото.

Автоматиката, която използваме за ролетните врати е на френския лидер SIMU, която включва:

  • централни двигатели CENTRIS, сертифицирани за 10 000 работни цикъла;
  • странични аксиални мотори за индустриални врати и тубусни мотори от серията DMI от 3Nm до 800Nm, подходящи за автоматизация на всички видове ролетки и външни ролетни щори.

Различните видове мотори се предлагат в широк диапазон на мощности и размери на осите и валовете. За всички двигатели са предвидени накрайници и адаптори.

Следвайте ни във FACEBOOK

ФИРМА “ПАЛКОМ” ООД ПРЕДЛАГА БОГАТА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ: ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ, ВЪТРЕШНИ ИНТЕРИОРНИ ЩОРИ, СЕННИЦИ, ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ, ГАРАЖНИ И ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ, ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ ВРАТИ, ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ, БАРИЕРИ, СИЛИКОНОВИ ЗАВЕСИ, ВЕТРОУПОРНИ ПАНА И ДР.