Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

СЕННИЦИ

Сенниците са слънцезащитни изделия подходящи за къщи, зимни градини, мансардни етажи с тераси, големи открити площи, заведения и магазини. Предлагат изключителна сигурност и надеждност на носещата конструкция. Материалите за платнищата са акрилен плат с UV защита на водещи европейски производители (SATTLER, DICKSON, PARA, ROMA) или PVC със специална промазка, издържливи на външни атмосферни влияния, негорими, не пропускат вода. Предлагаме голямо разнообразие от модели за сенници, съобразени с индивидуалната потребност на конкретния обект, като изработваме изделието по мерки, точно снети от представител на фирма ПАЛКОМ ООД.

Акрилният плат е дишаща материя и не създава т. нар. „парников ефект”. Сенниците , които предлагаме намаляват необходимостта от климатизация с до 70 %. Предлагаме огромно разнообразие на цветове и десени, както и опция за ел. задвижване, автоматика със сензори за вятър, слънце и дъжд. По-подробна информация за тъканите и техните характеристики, можете да прочетете по-надолу на страницата или да попитате нашите консултанти.

 

Присъединете се към нас в едно пътуване към един свят на ослепително разнообразие, очарователни цветове и незабравими впечатления! Влезте в света на тъканите на SATTLER  и създайте своя собствена атмосфера за добро настроение. Присъединете се към нас в едно пътуване до най-вдъхновяващите места на земята и изберете най-красивите дизайни с премиум качество!

 

Заобиколени сме от светлина и цвят; и двете имат влияние върху нашия живот и благополучие. Ако няма светлина, няма цвят. Светлината ни заобикаля ден и нощ. Дали е ярко слънце, лунна светлина или голямото разнообразие от цветове на изкуственото осветление в града и в провинцията. Предлагаме Ви качествени и красиви решения за фасадата под формата на разнообразие от защитни изделия.

 

Видове текстили за платнища

текстили за платнища

За да постигнем високи резултати и доволни клиенти, работим с най-високия клас текстил за слънцезащитни изделия, а именно SATTLER - Австрия. Тази година предлагаме на Вашето внимание две основни колекции - LUMERA и ELEMENTS.

ELEMENTS

В колекция ELEMENTS, текстурираните премиум прежди, са тъкани заедно. Това създава уникална текстилна повърхност на тъканите. В допълнение, TEXgard импрегнацията осигурява изключителни свойства, като устойчивост на атмосферни влияния и отблъскване на мръсотия. Тъй като акрилните прежди са боядисани до сърцевината, цветовете остават ярки и привлекателни дълги години.

LUMERA

Това, което отличава колекция LUMERA от колекция ELEMENTS е, че една трета от преждата, използвана в LUMERA, е CBA (Clean Brilliant Acrylic). Това води до сравнително по-гладка и по-плътна повърхност, която подобрява ефекта на самопочистване и цветовете блестят по-интензивно и ясно за още по-дълго време. Фините райета осигуряват тенти с нов, елегантен външен вид, модерните ивици са с изключителна чистота на цвета, фини текстури и гладки повърхности в избрани ясни цветове, естествени и елегантни дизайни, които обогатяват архитектурата с изтънчен допир.

текстили за платнища

 

Характеристика

LUMERA колекция

ELEMENTS колекция

Основна тъкан

100% акрилен плат

100% акрилен плат

Ширина

120 см.

120 см

Тегло

290 гр./ кв.м.

290 гр./ кв.м.

Якост на опън

160 daN/5 см.

145 daN/5 см.

Водоотблъскване

100 %

100 %

Воден стълб

460 мм.

370 мм.

 

Да не се почистват с водоструйка!

Да не се навиват мокри платнища!

Почиства се с мек сапунен  разтвор!

 

Тук можете да изберете визуализация на всеки плат от колекциите.

https://suntex.sattler.com/en/design-selector/design-selector-sunprotection-fabrics

 

Следвайте ни във FACEBOOK

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са най-високия клас врати, широко приложими както за дома, така и в индустрията. Те са модерно, естетично, удобно и дългосрочно решение за затваряне на гаражи, халета и производствени сгради. Предоставят комфорт, надежност и сигурност чрез оптимална термо и шумоизолация, постигната чрез „сандвич-панели”.