Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Балконски сенник

Балконски сенник


Сенник с водачи, по които се движи плата. Прибира се само плата, а водачите са фиксирани. Подходящ за тераси и балкони. Устойчив на силен вятър и дъжд. Може да се използва и през зимата. За размери над 4.00 м се монтира 3-ти допълнителен водач.
Максимална ширина : L= 6.00 м
Максимална издаденост: В= 1.00 м (фиксирана)

Конструкция: Основните елементи са изработени от алуминиеви профили. Свързващите елементи (болтове, гайки) са от хром-никелова стомана. Раменете са фиксирани.
Покривало: Изпълнява се от висококачествени акрилни дишащи (не създават т.нар. „парников ефект”) платове или PVC брезенти. Предлагаме богата цветова гама и от двата вида покривала.

Цвят на конструкция: Стандартно прахово боядисване в бял цвят (RAL 9010). За различен цвят (по система RAL), цената на конструкцията се завишава, в зависимост от цвета.

Монтаж: Челен или таванен. Захващането към фасадата се извършва с анкерни болтове или дюбели.

Управление: Ръчно с манивела.

Следвайте ни във FACEBOOK

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са най-високия клас врати, широко приложими както за дома, така и в индустрията. Те са модерно, естетично, удобно и дългосрочно решение за затваряне на гаражи, халета и производствени сгради. Предоставят комфорт, надежност и сигурност чрез оптимална термо и шумоизолация, постигната чрез „сандвич-панели”.