Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Широкоплощен сенник

Широкоплощен сенник
Подходящ за минимална площ от 4 кв.м. Покривалото се навива на вал, който се води с ролки по ролконосачи. Площтта, която се покрива с един вал, да не надвишава 21 кв.м.
Максимална ширина: L=6.00 м.
Максимална издаденост: В= 5.50 м.

Конструкция: Сгъваема, от стоманени профили с галванично и електростатично прахово боядисване. Закрепва се към фасадата и към бетонова настилка (или фундаменти) с анкерни болтове. Предлагаме и двоен широкоплощен сенник, който се състои  от асемблиране на два сенника, монтирани на носеща стоманена конструкция.

Покривало: Изпълнява  се от висококачествени акрилни платове на (SATTLER – Австрия), които са дишащи и не създават  т.нар. „парников ефект ,както и PVC брезенти. Предлагаме богата цветова гама и от двата вида покривала За рекламни цели се изпълнява печат на надписи, емблеми и пр.

Цвят на конструкция: Стандартно прахово боядисване  в бял цвят (RAL 9010). За различен цвят (по система RAL) , цената на конструкцията се завишава, в зависимост от цвета.

Монтаж: Челен или таванен. Захващането към фасадата се извършва с анкерни болтове или дюбели.

Управление: Ръчно, с манивела и редуктор. Възможно е задвижване с ел.мотор, с възможност за ръчно управление , но без датчици за управление, заради стопорите за опъване на плата, които се местят ръчно.

 

Следвайте ни във FACEBOOK