Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

ВЕТРОУПОРНИ ПАНА

ВЕТРОУПОРНИ ПАНА

Пана изработени от ПВЦ прозрачно фолио с дебелина 0,5 мм, 0,8 мм или 1 мм, обкантени с ПВЦ плътен брезент. Използват се за ограждане на тераси, заведения, барбекюта и др.


ВИДОВЕ ВЕТРОУПОРНИ ПАНА:

СТАЦИОНАРНО ПАНО С КОПЧЕТА
Навива се ръчно на руло и се застопорява с велкро ленти за горната греда. В горната и долната си част има джобове от брезент с метален профил. Странично се застопорява с ПВЦ копчета или капси със закопчалки. Стационарните пана могат да  се изработят с отвори за врати. Максималната квадратура е  не повече от 20 кв.м.

СТАЦИОНАРНО ПАНО С КОПЧЕТА


ВЕРТИКАЛНО ВЕТРОУПОРНО ПАНО 
Принципът на работа е чрез навиване  и развиване на паното на вал с помощта на редуктор и манивела. Изпъването на паното се осъщестява чрез застопоряване на долната греда  с куки към земята или странично.
Максималната ширина  е  5,50 м, а максималната  височина 3.50 м.

 

ВЕРТИКАЛНО ВЕТРОУПОРНО ПАНО С КУТИЯ И ВОДАЧИ


ВЕРТИКАЛНО ВЕТРОУПОРНО ПАНО  С КУТИЯ И ВОДАЧИ 
Принципът на работа е чрез навиване  и развиване на паното на вал с помощта на редуктор и манивела. Изпъването на плата се осъщестява с предна греда. При този модел горният вал е прибран в алуминиева кутия, а паното е движи в алуминиеви водачи, които стандартно са в бял цвят, но предлагаме възможност за боядисване в цвят по RAL.
Максималната ширина  e 4 м, а максималната височина - 3 м.

ВЕТРОУПОРНИ ПАНА

Следвайте ни във FACEBOOK