Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Алуминиеви хоризонтални щори

хоризонтални щори

Един от най-широко разпространите и познати видове са алуминиевите хоризонтални щори, наричани още венециански. Те гарантират ефективна слънцезащита, лесни са за употреба и са на достъпни цени. Използват се както в офиса, така и в дома.Понякога са единственото решение за нестандартни прозорци. Изработени са от алуминиеви ламели 25 мм и 16мм, с цветно лаково покритие, което не променя цвета си. Предлагаме богата палитра от цветове, дървесни имитации, металик и перфорация. Един от големите недостатъци е, че събират голямо количество прах и са трудоемки за почистване.

хоризонтални щори

Допълнителни опции:

  • Странично водене с корда;
  • Фиксатор-долно укрепване;
  • Нестандартни геометрични фигури - кръг, трапец, мансарда.

Следвайте ни във FACEBOOK

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са най-високия клас врати, широко приложими както за дома, така и в индустрията. Те са модерно, естетично, удобно и дългосрочно решение за затваряне на гаражи, халета и производствени сгради. Предоставят комфорт, надежност и сигурност чрез оптимална термо и шумоизолация, постигната чрез „сандвич-панели”.