Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Алуминиеви хоризонтални щори

хоризонтални щори

Един от най-широко разпространите и познати видове са алуминиевите хоризонтални щори, наричани още венециански. Те гарантират ефективна слънцезащита, лесни са за употреба и са на достъпни цени. Използват се както в офиса, така и в дома.Понякога са единственото решение за нестандартни прозорци. Изработени са от алуминиеви ламели 25 мм и 16мм, с цветно лаково покритие, което не променя цвета си. Предлагаме богата палитра от цветове, дървесни имитации, металик и перфорация. Един от големите недостатъци е, че събират голямо количество прах и са трудоемки за почистване.

хоризонтални щори

Допълнителни опции:

  • Странично водене с корда;
  • Фиксатор-долно укрепване;
  • Нестандартни геометрични фигури - кръг, трапец, мансарда.

Следвайте ни във FACEBOOK

Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската стая или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада? Нашите слънцезащитни изделия са правилният избор! Разнообразието от щори, сенници и текстили за завеси може да  осигури хармонично съчетание на всички части от фасадата на Вашия дом, екстериора или интериора.