Гаражни врати, индустриални врати, щори, интериорен текстил, сенници, бариери, пожароустойчиви врати, силиконови завеси, ветроупорни пана.

Термоизолиращи ролетни врати

Топлоизолационни ролетни врати

Термоизолационни  ролетни врати
"ПАЛКОМ" ООД предлага и термоизолационни  ролетни врати. Ламелите на вратите са изработени от профилиран алуминий, запълнен с пенополиуретанова пяна. Дебелината на ламелите е 19,3 мм. За добра изолация, тих ход и надеждна работа допринасят и уплътнените с четки и гума водачи и прагов профил. Платното на ролетката се закрепва и движи във водачи тип „Омега”, които са двустранно огънати и усилени. Водачите могат да са с дълбочина 70 мм. или 100 мм. Ламелите на вратата могат да бъдат боядисани в цвят по каталог RAL или фладер (имитация на дърво).

Топлоизолационни ролетни врати


"ПАЛКОМ" ООД използва съвременни барабанно – пружинни механизми за балансиране на теглото на ролетните врати. Барабаните са с пластмасови ролки и втулки за по-добро обезшумяване на движението на ролетката. За всички свои изделия фирмата разполага с резервни части и извършва гаранционна и извънгаранционна поддръжка и ремонт.

Ламел Н78
Ламел Н78     Ламел Н78


Автоматика:
Ролетните врати се задвижват с мотори, които могат да бъдат задействани чрез  дистанционно управление, прекъсвач с ключ, стенен бутон или мобилен телефон. Комплектът на автоматиката  задължително включва жило за аварийно отваряне в случай на дефектиране на мотора или при липса на захранване. При активиране на жилото вратата преминава в ръчен режим и може да се вдига и спуска на ръка. Когато няма друг вход към помещението, жилото се заключва в допълнително монтирана отвън до вратата бронирана кутия. Тя се заключва и само собственикът има достъп до жилото.
 

Следвайте ни във FACEBOOK

ФИРМА “ПАЛКОМ” ООД ПРЕДЛАГА БОГАТА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ: ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ, ВЪТРЕШНИ ИНТЕРИОРНИ ЩОРИ, СЕННИЦИ, ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ, ГАРАЖНИ И ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ, ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ ВРАТИ, ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ, БАРИЕРИ, СИЛИКОНОВИ ЗАВЕСИ, ВЕТРОУПОРНИ ПАНА И ДР.